Nye produkter lansert («Funksjonsvurdering på arbeidsplass» og «Aktiv med artrose»)

Vi i Bufar leverer kurs og individuelle opplegg både til privatmarkedet og til bedriftsmarkedet. I tillegg leverer vi konsulentbistand rundt organisasjon/utvikling/innovasjon/nytenking etc. til bedrifter/institusjoner, offentlige og private. I dag har vi gleden av å lanserer to helt nye kurs/produkter!

Bufar Kompetanse leverer nå funksjonsvurderinger på arbeidsplass som kan dekkes av IA-tilskudd eller annen støtte. Tiltaket er rettet mot arbeidsgiver og ansatte som enten er sykmeldt eller står i fare for å bli det. Tiltaket kan leveres både i Valdres, Hallingdal, Ringerike, Nord-Trøndelag og Finnmark. Se https://www.bufarkompetanse.no/kursutvikling/funksjonsvurdering-pa-arbeidsplass/ for mer informasjon.

Vi er nå også autoriserte kursholdere av opplegget «Aktiv med artrose». Vi leverer artroseskole, individuell oppfølging og gruppetrening for deg med indikasjoner på artrose i hofte og/eller kne, eller for deg med degenerativ meniskskade. Her kan både enkeltpersoner og arbeidsgivere kontakte oss for nærmere informasjon. Se https://www.bufarkompetanse.no/kursutvikling/aktiv-med-artrose/ for mer informasjon!

Du kan også trykke deg rett inn på våre kurssider for informasjon. https://www.bufarkompetanse.no/kursutvikling/