Vi jakter ny daglig leder i Bufar Kompetanse!

«Bufar Kompetanse AS er etablert med hovedsete i Valdres og 9 avdelingskontorer fra Finnmark i nord til Buskerud i sør. Vi leverer tjenester innen flere forretningsområder: arbeidsrettede tiltak for NAV i fem fylker, kurs/utvikling og noe leder-/spesialistrekruttering. Vi jobber også intensivt med å levere rehabiliteringstjenester fra 2018. Vår organisasjon er liten og flat, med stor takhøyde, og med ansatte som bidrar med pågangsmot og trøkk.»

Kjære venner/lesere! Vi 25 ansatte i Bufar ønsker oss en ny leder. Vi har fått til store ting i vårt lille selskap de siste par årene, fremover har vi planer om å få til enda større ting. Men da trenger vi din hjelp!

Lokalt i Valdres vet vi hvem vi ønsker skal søke (men vi kjenner helt sikkert ikke alle potensielle). Men vi kommer ikke til å BE dem om å søke, ei heller å gå rett på. Vi ønsker at de skal ville det selv. I tillegg finnes det flere «unge voksne ledere» med tilknytning til Valdres som vi sannsynligvis ikke kjenner til! Som bor i Oslo eller Bergen eller på Gol for den sakens skyld, eller som pendler ut av Valdres i dag. Disse trenger vi hjelp til å treffe. På sosiale medier. Og gjerne flere ganger, slik at de til slutt tenker: denne jobben har jeg lyst på. Det kan være en hjemflytter, det kan være en hytteeier, det kan være en eller ei som har bodd her tidligere.

Derfor: LIK denne statusen på vår side på facebook, og DEL den med alle dine venner. Alle som har delt og likt denne eller forrige status vil så snart vi har ansatt vår nye leder være med i trekningen om en helt ny Pulse Polar M600 HRM GPS, multisportklokke med GPS, verdi 2.499,-. Tusen takk for hjelpen alle!

Eller kanskje du er søker selv?