Butikksjef – Valdres Optikk AS

«Valdres Optikk holder til i Valdressvegen 13, sentralt beliggende i Fagernes sentrum. Vi har drevet her siden 2009. Vårt fokus er god øyehelse og øyeprodukter som briller, kontaktlinser og solbriller. Valdres Optikk er uavhengig og vi tilpasser oss det lokale markedet. Hos oss finner du merker du ikke finner hos alle andre kjedebutikker. Vi har et meget bredt og godt utvalg av brilleinnfatninger og har brilleglass av beste kvalitet og siste teknologi. Valdres Optikk er medlem av iC Optical Group som er en allianse av frie, norske optikere.»
Vår tidligere butikksjef har ønsket seg nye/andre utfordringer, vi søker derfor etter hennes etterfølger. Du trenger ikke å ha optikerfaglig bakgrunn eller erfaring fra bransjen, det viktige er kremmeregenskapene dine og at du trives med butikksalg/ledelse.

Vi ser etter en engasjert butikksjef som er god på å motivere sine ansatte, ta vare på butikkens kunder, generere nye kunder samt bygge gode resultater. Du ser på deg selv som en kremmer og du trives i et litt mindre miljø hvor de ansatte sammen må fungere godt for å levere gode resultater.

Egenskaper:
  • Du er en lagbygger som tar vare på de ansatte og kunder
  • Du er en inspirator/motivator og benytter gjerne smil og humor internt og mot kunder
  • Du trigges av markedsledende faglig kunnskap og kvalitet
  • Tør å ta beslutninger, handler med selvtillit og skaper aktivitet – i tett samarbeid med daglig leder og styret
  • Du er målbevisst og leverer resultater
Du vil lede et team bestående av tre ansatte og du har en hel gruppering å spille på/med (iC Optical Group), men da spesielt Gausdal Optikk og Gol Optikk. Skulle du på noe sikt ønske deg daglig leder tittel og/eller delvis eierskap så er vi positive til dette.
Har du spørsmål om stillingen kontakter du vår rådgiver Stig Jemterud Solberg i Bufar Kompetanse AS på mail stig@bufarkompetanse.no eller mobil 41 22 09 10. Alle søknader behandles konfidensielt og gjennom Bufar Kompetanses elektroniske søknadssystem.
Søk på stillingen