Trafikklærer Valdres

Sørengen Kjøreskole AS er den eldste kjøreskolen i Valdres. Kjøreskolen ble etablert i 1956, de var også først ute i regionen med utdanning innen MC (lett og tung sykkel) som de startet med i 1979.
Hos Sørengen Kjøreskole er det i dag 4 Trafikklærere og en administrativ ansatt. De holder til på Leira i Valdres, og har også egen avdeling på Dokka i Nordre Land. De har i dag hovedtyngden av elevene på bilopplæring, men kurser også innen traktor, lett&tung MC, farlig gods, snøscooter samt kran og truck. Selskapet har en målsetting om å være både den beste Kjøreskolen i Valdres og i Nordre Land.

For vår kunde Sørengen Kjøreskole AS skal vi finne ny Trafikklærer til kontoret på Leira i Valdres.

Du har selvsagt fullført din utdannelse som Kjørelærer, og er som et minimum godkjent for kjøreopplæring i bil. Du er svært gjerne også godkjent som Kjørelærer på Traktor samt lett og tung MC, eventuelt er du villig til å gjennomføre godkjenningsprosessen for sykkel raskt. Om du har mange års erfaring fra yrket eller er nyutdannet er ikke viktig.

Kjøreskolen lover bort et svært godt miljø, meget gode betingelser og store muligheter for å styre din egen hverdag. Skulle du trenge hjelp i forbindelse med flytteprosess eller ny bolig i regionen vil Bufar Kompetanse AS hjelpe deg langt på vei. Vi kan også være behjelpelig ifm tips til arbeid for partner.

Lønn og andre betingelser etter nærmere avtale.

Er du den vi leter etter? Da sender du inn din søknad og cv via våre websider www.bufarkompetanse.no. Du kan eventuelt kontakte vår driftsleder eller vår faglige leder på telefon eller mail for spørsmål. Kontaktinformasjon finner du på våre web-sider.

NB: Vi behandler kun søknader som kommer inn gjennom vårt søknadssystem via www.bufarkompetanse.no.

Søk på stillingen