Veileder til NAV-tiltak i Valdres

«Bufar Kompetanse AS er etablert med hovedsete i Valdres og avdelingskontor i Hallingdal. Andre avdelinger er under etablering. Vi rekrutterer, kurser og deltar i utviklingen av flinke mennesker! Vi leverer tjenester innen tre separate forretningsområder: NAV-tiltak, hvor vi jobber med både sykemeldte og andre, rekruttering/hodejakt og kurs/utvikling. Bufar flytter på mennesker! Fra jobb til jobb (og da gjerne HJEM til ny jobb), og i kraft av mentale forflytningsprosesser/ endringsprosesser.»

Vi opplever en vekst i oppdragsmengde og jobber i stadig flere regioner, vi søker derfor etter:

Veileder – NAV-tiltak

Arbeidsoppgavene vil ligge innenfor de beskrevne forretningsområdene i ingressen over, men med hovedvirke innen NAV-tiltak (som vi leverer som underleverandør for Oppfølgingsenheten Frisk AS) og kurs. Basert på hvem du er og hva du kan, vil oppgavene komme som en naturlig konsekvens av dette. Viktigst av alt: vi trenger deg som kan tilføre oss kompetanse og vilje – du ønsker å være en bidragsyter både mot våre kunder og deltakere – samt internt i organisasjonen.

Kvalifikasjoner:
– Du har gjerne en høyere utdanning minst på bachelornivå. Gjerne innen helse, voksenpedagogikk eller arbeidsmarked. Erfaring og personlige egenskaper vil kunne kompensere for manglende utdanning
– Du har noen år med arbeidserfaring. Gjerne innen ovennevnte oppgaver.

Egenskaper:
– Du ser på deg selv som åpen og nysgjerrig
– Du er selvstendig, målrettet og nytenkende
– Du er samarbeids- og løsningsorientert
– Du har gode muntlige og skriftlige fremføringsevner
– Du har gjerne vært gjennom, og kommet godt ut av – tøffe tak

Vi tilbyr deg:
– Spennende arbeidsoppgaver som er spisset mot din kompetanse, men allikevel innen alle våre forretningsområder om du ønsker dette
– Dager som er svært varierte, med en konstant følelse av måloppnåelse og nye utfordringer
– Følelsen av å bety noe. Både for enkeltindivider, bedrifter og lokalsamfunn
– Konstant faglig påfyll, blant annet med kursing samt 6-8 fagdager/samlinger pr år
– Gode betingelser etter avtale

Er du den vi leter etter? Da sender du inn din søknad og cv via våre websider www.bufarkompetanse.no. Du kan eventuelt kontakte daglig leder May-Britt Sagstad på 40 84 54 33 / may.britt@bufarkompetanse.no eller faglig leder Stig Jemterud Solberg på 41 22 09 10 / stig@bufarkompetanse.no.

NB: Vi behandler kun søknader som kommer inn gjennom vårt søknadssystem via www.bufarkompetanse.no.

Søk på stillingen