Veileder/jobbcoach – Steinkjer

«Bufar Kompetanse AS er etablert med hovedsete i Valdres med avdelingskontorer på 8 steder fra Finnmark i nord til Buskerud i sør.

Vi leverer tjenester innen tre separate forretningsområder: arbeidsrettede tiltak for NAV, kurs/utvikling samt rekruttering. Vår organisasjon er liten og flat, med stor takhøyde, og med ansatte som bidrar med pågangsmot og trøkk.»

En av våre veiledere går ut i permisjon innen kort tid, vi søker derfor etter veileder/jobbcoach i et engasjement som varer fra ansettelse til ut august 2018. Det vil være store muligheter for fast ansettelse ved engasjementets slutt! Engasjementet vil starte i 50% stilling men vil senest 01 august 2017 bli utvidet til 100% stilling.

Veileder/Jobbcoach

Arbeidsoppgavene vil ligge innenfor de beskrevne forretningsområdene i ingressen over, men med hovedvirke innen NAV-tiltaket Avklaring samt kurs og konsulenttjenester innen arbeid/arbeidshelse. Basert på hvem du er og hva du kan, vil oppgavene komme som en naturlig konsekvens av dette. Viktigst av alt: vi trenger deg som kan tilføre oss kompetanse og vilje – du ønsker å være en bidragsyter både mot våre kunder og deltakere – samt internt i organisasjonen.

Kvalifikasjoner:
– Du har gjerne en høyere utdanning minst på bachelornivå. Gjerne innen arbeidsmarked, pedagogikk, forsvaret eller helse.
– Du har noen år med arbeidserfaring. Gjerne innen ovennevnte oppgaver. Har du jobbet med voksenpedagogikk/veiledning, og da gjerne innen attføringsfeltet har du et fortrinn. Denne erfaringen kan allikevel godt erstattes med tilsvarende.

Egenskaper:
– Du ser på deg selv som åpen og nysgjerrig
– Du er selvstendig, målrettet og nytenkende
– Du er samarbeids- og løsningsorientert
– Du har gode muntlige og skriftlige fremføringsevner
– Du har gjerne vært gjennom, og kommet godt ut av – tøffe tak

Vi tilbyr deg:
– Spennende arbeidsoppgaver som er spisset mot din kompetanse, men allikevel innen alle våre forretningsområder om du ønsker dette
– Dager som er hektiske og svært varierte, med en konstant følelse av måloppnåelse og nye utfordringer
– Følelsen av å bety noe. Både for enkeltindivider, bedrifter og lokalsamfunn
– Konstant faglig påfyll, blant annet med kursing samt flere fagdager/samlinger pr år
– Gode betingelser etter avtale

Er du den vi leter etter? Da sender du inn din søknad og cv via våre websider www.bufarkompetanse.no. Du kan eventuelt kontakte vår avdelingsleder eller vår faglige leder på telefon eller mail for spørsmål. Kontaktinformasjon finner du på våre web-sider.

NB: Vi behandler kun søknader som kommer inn gjennom vårt søknadssystem via www.bufarkompetanse.no.

Søk på stillingen